Csapatépítés és szervezetfejlesztés máskép(p)en

Az országban szinte egyedülálló művészetterápiás csoportmódszer segít, hogy a cégen belüli kommunikációs nehézségek, konfliktusok felszínre kerüljenek, feloldódjanak, hosszú távon valódi megoldás szülessen. Az általam alkalmazott művészetterápiás eszközök (képzőművészet, irodalom, zene) segítenek, hogy az önmagunk és a másik megértése által tudjunk együttgondolkodni, együttműködni. Az alkotófolyamat teret ad, hogy a csoporttagok kidolgozzák magukból feszültségeiket, megtalálják saját erősségeiket, és elismerjék kollégáikét.

Nem szükséges művészeti beállítottság vagy művészeti előképzettség.

Módszerem azon cégeknek ajánlom, akik

  • szeretnék, ha munkatársaik a megértés és elfogadás révén lennének lojálisak mind a cég, mind egymás irányában;
  • ha olyan területen dolgoznak, ahol az ügyfelekkel való kommunikáció és konfliktus-kezelés gyakori;
  • hisznek abban, hogy a cég teljesítményének növelése az együttműködésen, hatékony kommunikáción is nyugszik;
  • munkatársaiknak szeretnének egy olyan rekreációs élményt nyújtani, mely hosszú távon egy összetartó csapatot alakít ki amellett, hogy a résztvevők kiegyensúlyozott mentális állapota elősegíti a hatékony munkavégzést;
  • nyitottak arra, hogy az eddig alkalmazott szervezetfejlesztő és csapatépítő módszerek után kipróbáljanak egy teljesen más eszköztárat.

Díja: a cégvezetővel az első konzultáció ingyenes, ekkor megbeszéljük az igényeket, szükségleteket. Ezután készítek árajánlatot.